duminică, 31 decembrie 2017

La mulți ani! 2018 !!!




Clipe de dezlegare a celor 365 de zile. Începând cu îngemănarea zilei și a nopții, muritorul este legat cu privirea de cer. Puterea minții, prin mirajele constant făurite de ea, încearcă să convingă Puterea Gândului, să-i fie ea călăuză, să ordoneze în tipare deja cunoscute, probate, marea Magie care este împlinirea Ființei.  

Magia Vieții, a Iubirii, nu se invocă, vine ea la tine. Du-te în adâncul sufletului. Acum, în clipa asta. Fă acest exercițiu ca să îl ai pregătit atunci când toate inimile vor fi în aceeași bătaie. Conștientizarea este manifestarea în Puterea Ta.  Simte inima cum bate. Bătaia ei este Viață. Ea reverberează în tot ce ne înconjoară prin Unde de Armonie.

 Dacă-ți asculți numai inima, vei auzi muzica sferelor. M-a învățat anul acesta, o ființă fragilă că Iubirea vindecă tot: trup și suflet.  Trecutul e mereu o proiecție constantă a minții, prezentul este a inimii.

Într-un colţ de rugi fierbinți, îmi regăsesc liniștea sufletului după un an în care am învățat să trăiesc aievea miracolele. Alături de cei dragi! Clipe de cumpănă săvârșite întru binecuvântarea Vieții. Ca să avem Viață, trebuie să o binecuvântăm cu toată ființa. Să ne încredințăm cu Puterea Credinței, VIEȚII!

Realitatea nu poate fi schimbată şi nici legile ei, dar poate fi interpretată, culegându-ne roadele   Așa a fost și va fi mereu. Fiecare avem clipe de trecere. Gândul este Puterea noastră de a făuri.

Gânduri constante de Armonie! Echilibrul nostru, al corpului, al sufletului este Armonia. Ea revarsă bucurii în tot ce faci, împliniri și statornicii, sănătate și abundență.

Adevărul clipelor să își preumble tâmpla-n cei ce vin și în cei ce pleacă ca să vie!
Să se deschidă porțile de suflet din noi când clopotele orelor bat Marea clipă. Crugul cerului rămâne o clipă în nemișcare deplină.

Lasă  trecutul să rămână-n urmă, și împlinirile să se nască zburând cu Puterile alese, în Anul ce vine.

Linul mirului Vieții, să-și  toarne înmiresmarea  în primirea Viului din toti!                                                                                            

 Oameni și prieteni minunați ai sufletului meu:


La mulți ani, binecuvântați! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Voi respecta opiniile fiecăruia. Dar vă rog să aveţi o exprimare decentă. Anonimatul persoanei nu-l exclude pe cel spiritual. Din când in când voi face aici completări la cele publicate pentru a nu interveni în text.