luni, 28 noiembrie 2016

Doamne, pune Puterea TA, aici!



Pot dori cuiva să aibă gânduri bune, pozitive?! Sigur că da! Din toată inima mea!
Insă pentru ca el însuși să fie împlinit, fericit, îi pot dori să-L aibă pe Dumnezeu în gândul și inima lui. Atunci nu va mai fi nevoie de lupta cu gândurile. În prezența Lui ești și devii armonie, înțelegere.
Trăiește-L pe Dumnezeu în memoria fiecărei celule! SIMTE asta! Predă-te acestei forțe fără reticențe, fără întrebări „ cum să fac”. Nu știu! Dar tu vei ști întotdeauna!

Privind în exterior poți vedea Creația Lui sau propria ta creație. Creația ta și a celor din jur. De multe ori ea este boală, nemulțumiri, neîmpăcări, neîmpliniri! Până-ți schimbi gândirea căutând „tehnici” ai tot timpul să și renunți.
Nu este nevoie de spații, de podoabe cu sensuri speciale, de atitudini corporale… Doar de TINE! Ești la semafor, la o coadă, faci mâncare, spune: Doamne!!! Și fii atent/ă ce se întâmplă în tine! Este…. Fizică cuantică pură (ca să glumesc un pic). Adică: tu ești Observatorul care crează realitatea! Și de ce să nu îți creezi o asemenea realitate numită Dumnezeu?! Doar să nu treci peste „a observa” ceea ce ai numit, adică DOAMNE!!!  Observă Doamne și EL devine real! Atât de simplu este. Dar … observă-L în tine, nu numai în afara ta!

Am fost obișnuiți să credem că Dumnezeu este în afara noastră. ESTE! Dar nu numai. Suntem formați din aceleași energii pe care le percepem în exterior. Aici sunt două aspecte: percepția învățată dar și cea originară. De obicei ne lăsăm conduși de cea învățată, cum vrem-credem noi. Avem la dispoziție o cantitate activată dar limitată de energie pe care să o folosim după L.A. Marele rezervor este energia inițială, care trebuie conștientizată pentru a putea fi folosită. 

Spunând DOAMNE învățăm să rostuim alfabetul iubirii, al iertării în sufletul nostru !!!

Personalitatea dumnezeirii este parte din fiecare-asta este asemănarea dintre noi și însăși legătura pe care o simțim cu Dumnezeu.
Dumnezeu nu ne uită! Noi da! Simți prezența dumnezeirii și apoi … te iei cu altele! Nu El te uită.

 Revin-o cu aceeași încredere la El nu cu reproșuri, chiar dacă nu sunt rostite. Simți, trăiești prezența Lui și sigur că atunci crezi în veșnicie. Numai că prezența este ȘI veșnică dacă, numai dacă tu o conștientizezi mereu și mereu. Dacă Îl conștientizezi pe Dumnezeu El există dacă nu, EL tot există dar nevăzut. Dumnezeu este atât de iubitor încât dacă Îl accepți stă lângă tine, dacă nu, nu! CONȘTIENTIZAREA care va deveni CONȘTIENȚĂ.

După orice uitare, uneori chiar și dezicere regăsești aceeași Iubire. Ba încă o simți mai intensă, totală! Credința e o stare de prezenţă continuă în care eu sunt în Doamne şi Doamne este în mine, într-o comuniune dincolo de cuvinte.

 Ruga e o cale, meditația alta. Sunt multe modalități de căutare. Avem nevoie uneori de ele. Pentru că ne considerăm păcătoși, nevrednici, ne e teamă că greșeala nu ne va fi iertată și atunci mai bine ne dezicem sau, mai așteptăm un pic. 
Curaj! Înălțați ochii sufletului spre ÎNALT( Ridicați brusc privirea în sus. Se produce o schimbare instantanee a percepției. Neurologii au descoperit schimbările care se produc atunci în creier). Spuneți DOAMNE!!! Și simțiți prezența energiei LUI în voi! Atât!

,,Doamne întoarce la bunătate și rugăciune pe toți vrăjmașii mei!”


,,Doamne, pune Puterea TA, aici!” 

Un comentariu:

Voi respecta opiniile fiecăruia. Dar vă rog să aveţi o exprimare decentă. Anonimatul persoanei nu-l exclude pe cel spiritual. Din când in când voi face aici completări la cele publicate pentru a nu interveni în text.